Jolly

Aluna vom Schwäbischen Himmelreich

Aluna vom Schwabischen Himmelreich, roepnaam Jolly, is een 3 jaar oude Hovawart dame, afkomstig uit Duitsland. Ze is erg vriendelijk en leergierig, maar ook nieuwsgierig en speels! Alle cursussen heeft ze met veel plezier gevolgd en mooie resultaten behaald. Jolly is een goede waker, wat voor ons heel belangrijk is. Ze blaft de postbode elke keer goedemorgen! Ook is ze heel lief met kinderen. Wat ons betreft: heel fijn dat wij allebei baasjes zijn van haar (nou tja eentje meer dan de ander). Maar ik heb ook paar lessen met Jolly mogen lopen en luistert perfect.

Een grote hobby van haar is om met haar kleine broer (Westie Oliver) te wandelen. Ze neemt de riem in haar mond en zo laat ze hem zelf uit. Ook houdt ze ervan om heel hard te rennen met de andere hondjes, te wandelen met haar baasjes en om op haar botjes te knabbelen.

Jolly is erg vriendelijk en vrolijk tegen andere dieren zoals schapen, pony’s en zelfs het konijn geeft ze graag een kusje! Hierdoor weten we zeker dan ze een perfecte moeder wordt.

Haar lichaamsbouw is ideaal; niet te grof en niet te dik. Ze heeft een prachtige zwart-blonde aftekening, slimme ogen en een ontzettend goede neus.

Jolly’s motto luidt: Een dag zonder brood eten, is een dag niet geleefd!